Új P+R parkoló Szentendrén (2016-07-18)

A HÉV-végállomás melletti területen hamarosan a többszörösére növekszik a parkolóhelyek száma.

Megkezdődtek az új P+R parkoló és a végállomás melletti Spar bevásárlóközpont igényeinek megfelelően az új vásárlói parkolóhelyek tervezése. A BKV HÉV Üzemigazgatóság kereste fel a H5-ös HÉV külső szakaszának felújításával kapcsolatosan a Szentendrei Önkormányzatot, hogy jelöljenek ki alkalmas területeket új parkolóhelyek kialakítására, valamint felkérte az önkormányzatot a tervek elkészítésére.

Szentendre Város Önkormányzata meghívásos közbeszerzési eljárás eredményeként a GrafiTUS Kft.-t bízta meg a parkoló kiépítésének engedélyezési és kiviteli terveinek elkészítésével.

A terveket a napokban hozták nyilvánosságra, ezeket most társadalmi egyeztetésre bocsátja az önkormányzat.

Véleményeket, javaslatokat a városi ügyfélszolgálat elérhetőségein lehet jelezni. (Cím: 2000 Szentendre, Dunakorzó 18., Tel.: +36-26/300-407, E-mail: ugyfelszolgalat@szentendre.huPostai levél: 2000 Szentendre, Dunakorzó 18. vagy 2000 Szentendre, Városház tér 3.)

A szentendre.hu oldalról elérhető engedélyezési tervekből kiderül: az önkormányzat a Vasúti villasor HÉV végállomás közötti meglévő parkoló területet tartja P+R parkoló kiépítésre alkalmas területnek, a meglévő bevásárlóközpont és a P+R parkolói igények külön választásával, a szomszédos fejlesztési területek felé történő bővítésével.

Az építkezés költségeit és a parkolóhelyek hosszútávú üzemeltetését is - együttműködési megállapodás keretében - a BKV vállalja.



Forrás: endreikorkep.blog.hu

További híreink:

Gyorskereső

Tipp: Kezdje el gépelni a település nevét

-
millió Ft
-
-
m2
Hirdetések