Eladó Ház/Családi ház - Pomáz (Orlovácz)


16

 Hungary Pomáz

Nincs feltöltve video

Hirdetés szövege:
Pomázon az Orlováczon minden igény kielégítő családi ház eladó!

-A ház felépítése során első osztályú kiváló minőségű anyagok lettek beépítve. -Energetikai szempontból korszerű technológia lett beépítve, 38-as fal, 9-12 cm szigetelő anyagok.
Dupla garázs áll rendelkezésre abban az esetben, ha a szekrényeket kivesszük. -Gondozott kert lett kialakítva, amit a meglévő kertészek tovább tudnak kezelni, kérés esetén, akiknek nem kell semmit magyarázni, mert mindent ismernek.
-Saját 49 méter mélységű kút áll rendelkezésre a kert öntözésére, valamint a ház vízellátására is, teljesen ki van építve.
-A házban teljesen elkülönítve két lakrész lett kialakítva, amelyben minden kényelem biztosítva van. Igény szerint a két lakrész közötti átjárás biztosítva van.
-Korszerű Buderus kazán, és alternatív energia ellátás van kialakítva.A padlástér úgy lett kialakítva, hogy a fejlesztési lehetőség kicsi ráfordítással biztosítható legyen. A födém 12 cm.-es szigetelése biztosítani tudja egy harmadik önálló lakótér kialakítását mintegy 108 nm.-en
-Kultúrált szerszám, és kukatároló áll rendelkezésre a kapu bejáratánál.
-A Váci bányáktól a Megyeri hídig örök panoráma biztosítja a szép és zavartalan kilátást a környező tájakra. Északi irányban mintegy 160 km. távolságban csak erdők vannak, ami biztosítja a tiszta levegőt!
-A ház felépítésének minden egyes fázisa ellenőrizhető, mert ezekről fényképek, videók lettek elkészítve. Ezek archiválva vannak, és a ház eladásakor átadásra kerülnek!
Az összes beépített elektronikus készülékek vezérlő pultjai ki lettek cserélve, tehát minden még jótállásúak.
-A tetőzet gerendái a szabálynak megfelelően lettek lekezelve, azért, hogy sem a szú, illetve más kártékony rágcsálok, nem tudnak benne megtelepedni.
-Az ajtók Spanyolországból, a csempék Olaszországból lettek beszerezve.
-A ház jelenlegi állapotában kétgenerációsként is tud működni, mert a felső szinttől teljesen le lehet választani. Igaz a lenti konyha csak elő van készítve, a bútorok nincsenek elkészítve. De ha erre nincs szükség, akkor nem kétgenerációs házként tud funkcionálni!
-A házban beépített műszaki eszközök folyamatosan ellenőrizve vannak, jelenleg mindegyikre működik a jótállás! Az eszközök karbantartása dokumentálva, szerelők minden évben elvégzik az esedékes preventív ellenőrzéseket, beszabályozásokat!
-A ház tervezésekor a gépészet úgy lett kiszámolva, hogy ne kelljen légkondicionáló berendezést beszerelni, mert egészségtelen, ezért a falak, a födém, és az aljazat 10 centiméteres szigeteléssel lett elkészítve, a felső födémre 12 centiméter lett elhelyezve, és ez tudja a legmelegebb alkalmakkor is a belső hőmérsékletet 23-24 fokon tartani.
-A fűtési rendszer alternatív módon lett beszerelve, ami azt jelenti, hogy abban az esetben, ha a keletkezett hulladékot, vagy más tüzelésre alkalmas anyagot elégetek, akkor a puffer tartályba megy a meleg víz, és az energia csak annyi kerül felhasználásra, amennyire az adott hőmérséklet elérésére szükséges.
-A házban a riasztó rendszer úgy lett kialakítva, hogy szekcióként lehet a riasztást végrehajtani. A ház be van kötve a Pilis Securitihez, amely állomás 800 méterre van a háztól.
-A házban ki lett alakítva a mostani kor követelményeinek megfelelő akusztikai előkészítése a házi mozi részére, illetve a zenei élményt jobban élvezhető csatornázása.
-A házban központi porszívó üzemel, ezért a házban abszolúte nincs por, mert az ki van vezetve a falon kívülre.
-A vízlágyító biztosítja a csövek, es berendezések védelmét a vízkövesedés ellen.
-A ház el van látva automatikus külső megvilágítással, ami szükség, vagy igény esetén kézi kapcsolásra is tud működni.
-A házban lévő bútorok méretre lettek elkészítve, igény szerint megbeszélés tárgya lehet azok átadása is.
-A házban Tv, videó lánc, és Internet elérés van minden helyiségben. A kaputelefonon, belső beszélgetést lehet folytatni, a kaput automatikusan lehet nyitni a házból.
-A padláson nagyon nagy mennyiségű dolgot lehet biztonságosan elhelyezni
- + egy szoba kialakítható.
-A szomszédok nagyon barátságosak, segítőkészek, de ez viszont is igaz. Csend van, az utcában kocsi forgalom alig van, itt csak az itt lakok közlekednek.
-A kertet egy házaspár kezeli, akiknek szintén nem kell semmit mondani, mert jobban ismerik a kertet, mint én.
Összességében ebben a házban a festésen kívül semmi más munka elvégzésére nincs szükség, mert azonnal beköltözhető!

Az ingatlan bármelyik nap megtekinthető! Hívjon bizalommal kérdésével vagy megtekintéssel kapcsolatban!

Hirdetés szám: 1182

Ár: 130 000 000.- Ft

Általános adatok:


Alapterület (m2)
290
Állapot
Újszerű
Elhelyezkedés
Csendes helyen
Fűtés
gáz (cirkó),
Kilátás
Panorámás
Parkolás
Garázs
Pince
Van
Szobák száma
7
Telek területe (m2)
880
Hirdetés
Hirdető adatai

IngatlanCentrum

+36203654414

Hirdető összes hirdetése

Üzenet küldése hirdetőnek
5 + 14 =
Hirdetés